Fengshui X Dot Com - ฮวงจุ้ย เอ็กซ์ [ฟ้า+คน+ดิน=Success],ดูฮวงจุ้ย,ฮวงจุ้ยร้านค้า

(บทความลงนิตยสารช่องทางทำมาหากิน ฉบับเดือน เมษายน 2552)

ในปีพ.ศ. 2552 หรือปีฉลูนี้ คงเป็นปีที่หลายๆท่านกังวลเกี่ยวกับเศรษฐกิจที่ซบเซาและย่ำแย่ ที่เป็นผลพวงมาจากทางอเมริกา ซึ่งนอกจากจะทำให้เกิดการชะลอการลงทุนด้วยแล้ว ยังไม่กล้าที่จะติดสินใจขยายการลงทุนเพิ่มอีกด้วย

สำหรับฉบับนี้ ผมจะเกริ่นคร่าวๆถึงร้านค้า หรืออาคารที่หันไปในทิศต่างๆ ว่ามีผลต่อฮวงจุ้ยประจำปี ซึ่งจะทำให้ธุรกิจของท่านพบกับเหตุการณ์ใดบ้าง เพื่อเอาไว้ป้องกันและระมัดระวังในเหตุการณ์ที่ไม่ดีนั้นๆมากเป็นพิเศษ ทั้งนี้เนื่องจากว่าประตูใหญ่ของร้านค้า หรืออาคาร เปรียบเสมือนปากทางเข้าออกที่สำคัญที่สุดที่สามารถส่งผลต่อคนในองค์กร หรืออาคารนั้นๆได้ หากเป็นพลังงานที่ดี ก็จะส่งผลกระตุ้นให้คนในองค์กรนั้นๆคิดไปในทางที่ดีและทางที่เหมาะสมกับจังหวะและโอกาส หากหันไปในทิศทางที่ไม่ดี ก็จะส่งผลต่อการคิดที่ผิดจังหวะและอาจนำมาสู่ความเสื่อมถอยขององค์กรได้ โดยในปี 2552 นี้จะมีผลต่อทิศทางของประตูทางเข้าของอาคารที่หันไปในทิศต่างๆ ดังนี้

1. ประตูหันไปทางทิศเหนือ

ในปีนี้จะพบเจอเรื่องราวที่ปวดหัวมากมาย หลายๆอย่างไม่ดังหวัง ทำกำไรไม่เข้าเป้า เหมือนจะสำเร็จปิดการขายได้ แต่ก็ต้องผิดหวังและมีเรื่องให้แก้ไขปัญหามากมาย การเงินเจอแต่รายจ่ายที่ไม่คาดฝัน เงินเก็บที่เคยมีต้องดึงออกมาใช้อุดรูรั่วต่างๆของปัญหาที่เกิดขึ้น ลูกค้าที่เข้ามาก็จะนำพาปัญหามาด้วยมากมายสารพัด ลองหากระดิ่งลม 6 ท่อ มาติดประตูทางเข้าอาจจะช่วยลดปัญหาได้บ้าง

2. ประตูหันไปทางทิศตะวันออกเฉียงเหนือ

ในปีนี้จะพบเจอเรื่องราวของการแข่งขัน แย่งชิงผลประโยชน์ การทะเลาะเบาะแว้ง นินทาว่าร้ายกันายในสำนักงาน หรือเกิดเรื่องราวความไม่พอใจระหว่างหน่วยงานายในอันมีสาเหตุมาจากปาก หรือคำพูดวาจา การริเริ่มสิ่งใหม่จะทำให้ไม่พอใจกัน พนักงานในบริษัทจะอารมณ์ร้อนมากเป็นพิเศษ หงุดหงิดง่าย พูดจาไม่ลงรอยกัน ตกแต่งด้วยสีแดงสดใสบริเวณปากทางเข้าประตู เพื่อลดปัญหาดังกล่าว

3. ประตูหันไปทางทิศตะวันออก

ปี 52 นี้ ท่านจะได้เจอคู่แข่งศัตรูที่ร้ายกาจ คอยแก่งแย่งอำนาจ และคอยขัดแย้งตลอดทั้งปี ต้องระวังเรื่องเอกสารสัญญา คดีความจะก่อปัญหาในปีนี้ ระวังมีปัญหากับทางราชการ วุ่นวายกับเรื่องของคน ระวังของเสียหายจากการถูกขโมย หรือโดนหลอกลวง พนักงานไม่สามัคคี มีการแก่งแย่งผลประโยชน์กันายใน หาอ่างน้ำใบใหญ่ๆสักใบ หรืออ่างบัวน้ำนิ่งมาวางไว้บริเวณประตูทางเข้าก็ช่วยได้นะครับ

4. ประตูหันไปทางทิศตะวันออกเฉียงใต้

ปีนี้ท่านจะโชคดี มีโอกาสทางธุรกิจใหม่ๆ มาหาเสมอๆ การเงินจะไปได้ดี แม้จะมีปัญหาบ้างตามสาวะเศรษฐกิจแต่ก็มักจะมีอะไรฟลุ๊คๆให้สำเร็จลุล่วงไปได้เสมอๆ ถือว่าปีนี้ทิศนี้เป็นทิศที่ดีที่สุดของปี ดังนั้นอาคารหรือร้านค้าที่หันทางทิศนี้ ถ้ารู้หลักการกระตุ้นโชคตามหลักฮวงจุ้ยก็จะสามารถทำให้กิจการรุ่งเรื่องได้ทั้งปี 52 นี้เลยทีเดียว สามารถตั้งน้ำพุกระตุ้นโชคได้

5. ประตูหันไปทางทิศใต้

ธุรกิจของคุณในปีนี้ ถ้าเกี่ยวข้องกับการศึกษา งานฝึกอบรม งานที่สร้างสรรค์สิง่ใหม่ๆ หรือธุรกิจความสวยความงาม ปีนี้นับว่าโชคดีสำหรับคุณ หรือหน่วยงานดังกล่าวนี้ในที่ทำงานของคุณปีนี้จะผลงานดีมากเป็นพิเศษ หยิบจับอะไรก็ส่งผลดีไปหมด สร้างชื่อเสียงให้องค์กร พนักงานเกิดความรักใคร่กลมเกลียว มีความสามัคคีกันายใน

6. ประตูหันไปทางทิศตะวันตกเฉียงใต้

ถ้าธุรกิจกำลังมองหาโอกาสใหม่ๆ จากผู้ใหญ่ หรือผู้ที่มีอำนาจคอยช่วงเหลือ ปีนี้เป็นปีที่เหมาะสม มีคนคอยสนับสนุนช่วยเหลือ หากมีคดีความค้างจากปีที่แล้ว ปีนี้ลองรื้อฟื้นคดีขึ้นมาใหม่ เข้าหาผู้ใหญ่อาจจะได้รับข่าวดี ถ้าทำงานด้านราชการปีนี้อาจจะได้รับการพิจารณาเลื่อนขั้น หรืองานด้านราชการก้าวหน้า ผลงานโดดเด่น

7. ประตูหันไปทางตะวันตก

ระวังปีนี้พนักงานในที่ทำงานของคุณจะสุขาพไม่สู้ดี ต้องหมั่นดูแลสุขาพให้แข็งแรง เพราะจะส่งผลถึงการทำงานในปีนี้ของพนักงาน ให้มีความเฉื่อยชา ไม่กระตือรือร้นเช่นเดิม งานที่ทำก็จะทำแบบไม่มีคุณาพ ส่งผลถึงยอดขาย หรือผลกำไรของบริษัทเสื่อมลงขาดทุน ปีนี้ธุรกิจของคุณดูซบเซา ลองหาน้ำเต้ามาแขวนไว้เพื่อลดอาการเจ็บป่วยของพนักงานครับ

8. ประตูหันไปทางตะวันตกเฉียงเหนือ

ปีนี้จะได้รับโอกาสใหม่ๆมากขึ้น มีโอกาสขยายงาน ขยายสาขา หรือต้องเดินทางติดต่อประสานงานมากขึ้นกว่าเดิม มีการเปลี่ยนแปลงองค์กรไปสู่สิ่งใหม่ๆที่ดีขึ้น ต้องริเริ่มสิ่งใหม่ๆเสมอๆ ต้องใช้ทักษะกลยุทธ์มากเป็นพิเศษ มีการแข่งขันและต้องปรับตัวรับสิ่งใหม่ที่ดี ได้รับโอกาสทางธุรกิจจากแดนไกล มีคู่ค้าต่างประเทศ นับเป็นทิศที่ดีรองลงมาจากทิศตะวันออกเฉียงใต้ หากรู้หลักการดึงเอาพลังงานโชคลาที่ดีมาใช้งาน จะทำให้ธุรกิจของคุณยิ่งก้าวหน้ามากขึ้นในปีนี้

และสำหรับเหตุการณ์ต่างๆดังที่กล่าวไว้ จะปรากฏเด่นชัดมากในช่วง 7 กรกฏาคม – 7 สิงหาคม 2552 ร้านค้าที่หันไปในทิศร้ายควรระมัดระวังมากเป็นพิเศษในเดือนนี้

สำหรับที่กล่าวมานี้เป็นเพียงาพรวมทั้งปี 52 แต่ “ในดีมีร้าย ในร้ายมีดี” แม้ในาพรวมจะไม่ดี แต่บางเดือนดาวดีวนเวียนเข้ามาในทิศที่ไม่ดี ก็จะช่วยให้ส่งผลดีได้บ้าง หากท่านปรึกษาซินแสฮวงจุ้ยก็ควรจะเรียนรู้การปรับแต่งหน้าร้านค้าเพื่อรับพลังงานที่เข้ามาปากทางร้านค้าของคุณได้ จะช่วยลดทอนปัญหาที่เกิดขึ้นได้ และช่วยเสริมให้โชคลาและสิ่งดีๆส่งผลมากขึ้นเช่นกัน

สำหรับท่านที่พลาดบทความก่อนหน้านี้ หรือต้องการข้อมูลเพิ่มเติมทางด้านฮวงจุ้ยที่ได้เคยลงไปในฉบับที่ผ่านมาแล้ว สามารถติดตามอ่านบทความย้อนหลังได้ที่เวบไซต์ http://www.fengshuix.com

FENGSHUIX.COM

English Version

Shop Gate Direction. Fengshui can tell of your business event in 2009

(Magazine article to channel avocation April 2552 Issue – Thailand)

In year 2009, you are concerned about economic stagnation, Results from a bunch of America. In addition to the delay caused by investment. Also fear that decisions will be expanded with additional investment.

For this, I will shortly assume the stores or Buildings to turn into direction. That affect the annual fortune. This will enable your business to find events? And careful to prevent it in the events that were not good. Because the gate of the shop or building entrance as the most important issue that can affect people in organizations. Or building owners. If power is good. Will result in organizations that encourage people to think of a better way and the right tempo and with a chance . If turned in a bad direction. Will affect thinking, ill and could lead to the decline of the organization by the year 2552 will affect the direction of the entrance door of the building to turn in direction the following:

1. Gate to Turn north.

This year will see the headache story. Many without the hope. Non-profit endeavor. Success is like closing the sale. But it must have frustrated and about to resolve the issue. Financial is unexpected expenses. Savings that had to pull out of a caulk problem. Customers will lead to many problems with various, Try to find a bell wind pipe 6 may be the entrance gate will reduce the problem?

2. Gate to Turn north east.

This year will see story of the game. Scramble to benefit . Gossip within the office. Story or dissatisfaction within the unit due to a mouth. Word or words. New initiative that will displease. Employees in the company were particularly restive sultry speak easy dissident , Decorated with bright red near the entrance door. To reduce the problem.

3. Gate to Turn east

This year 2009, competitors met you at ungodly enemies. Forward power struggle. Forward and conflict throughout the year. Beware of contract documents. Lawsuit will cause problems this year. Be careful there is a problem with the government. Disturbance to the people. Aware of the damage from stolen. Or deceptive face. Employees not in unity. The struggle within benefits. Find a major art form basin water bills. Backwater basin or lotus paste it to the gate area, he has helped.

4. Gate to Turn southeast.

This year you will be lucky. With new business opportunities will come often to finance. Even with the economy problem, but often Surprise What to successfully finish the oft , considered this year is best direction of the year. Therefore, buildings or shops facing this direction. If knowledge of the primary motivating lucky fortune can make business glory of this year 2009, Water-Springs can stimulate luck.

5. Gate to Turn south

Your business in this year. If relevant to study the training of creative new idea Or Beauty business. This year has been lucky for you. or This agency in your work this year will work as well. What impact capture is taken to be good. Organizations to build a reputation. Employees of a loving unity. Is unity within

6. Gate to Turn southwest.

If businesses are looking for new opportunities or from adults who have left the power forward slot. This year is right time. A forward support Help, If there is a backlog of cases from last year. This year try to revive the case. To advise adults may be good news. If the Government worked this year may be considered graduated. Or the Government of outstanding advances.

7. Gate to Turn west.

Be careful this year, employees in the workplace unlucky for healthly. Must keep a strong health care. It will affect the work of employees this year. To inactivity Shiftless old. Doing it without the quality. Affect the sales forecast. The company’s profit or loss deterioration. See your business this year stagnation. Try to find a calabash hanging on to reduce employee injury.

8. Gate to Turn north west.

This year will be new opportunities. Have the opportunity to expand its store growth to travel or working more than ever. Changed into something new organization better. To initiate new things often. Requires very special skills strategy. The competition and must adapt to new things. Receive business opportunities from the oversea. With foreign partners. This dirction is a good secondary southeast. If you know the principles retrieves the good fortune to energy use. Will make your business better, more progress this year.

And for these events. Is very evident in the 7 July – 7 August 2552 in turn shops direction cautioned were particularly bad this month.

The result is just an overview of yesr 2009, but “Good in a Bad. and Bad In a good “even in the picture are not included. Some months into the star good direction. Will help better result? If you consult savant fortune should be learning the tailor shop to get energy into your store entrance. Will help reduce problems. And to enhance good fortune and more impact.

If you missed the previous posts. For more information or a fengshui to have to check in the past. Tracking can read back the site Http://www.fengshuix.com.

FENGSHUIX.COM

VN:F [1.9.20_1166]
Rating This :
Rating: 3.9/5 (10 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)
ฮวงจุ้ย ทิศประตูร้านค้า บอกเหตุการณ์ของธุรกิจคุณได้ในปี 52, 3.9 out of 5 based on 10 ratings
Be Sociable, Share!
-->
Zapatillas nike zapatillas reebok nike air max blancas ropa abercrombie gafas ray ban zapatillas under armour gafas de sol ray ban Gafas carrea new balance hombre botas futbol zapatillas asics new balance mujer zapatos casuales Zapatillas air jordan nike sb nike corte